diumenge, 29 de gener de 2012

Trofeu Fundació Vilanova (Nivell 2 circuit Català) - BLT

Hola!!
Aquest cap de setmana hem anat a Vilanova a fer la primera regata de l'any del circuit català de Laser Radial i 4.7. Amb un total de 65 regatistes entre les dues classes, podem dir que ha estat un èxit total. Malauradament, dissabte el vent no va acompanyar i no es va poder regatejar, però en canvi, diumenge, tot i el fred, un vent de direcció nord ens ha permès disputar dues regates per classe.
El vent, irregular, ha possibilitat veure un ball de posicions en les dues regates, amb sortides molt variables, que s'han hagut de repetir diverses vegades, obligant al jutge fer ús de la bandera negra.
En Radial, s'ha premiat clarament la regularitat en les 5 primeres posicions. El bon nivell del trofeu s'evidencia en veure els noms dels 10 primers classificats. El podi el constitueixen el Xavier Boluda, regatista Master del Balís com a primer classificat, el Pau Garcia, juvenil del nàutic Cambrils en segona posició i en una disputadíssima tercera posició el Kevin Vallverdú de Salou.
L'Arturo Noguer, tot i fer una gran primera regata amb una primera posició, l'ha penalitzat molt el mal resultat de la segona prova, que igual que l'Oriol Adserà, no han tingut sort en l'inici de la prova i arriscant molt a la segona cenyida no han pogut recuperar posicions.
La Sandra Funallet, estrenant-se en un Nivell 2 fora del club a fet un gran paper. Té les sortides més dominades i ha estat molt encertada amb els costats afavorits de les cenyides. Torna a casa amb les ganes de millorar tècnicament per poder aspirar a les primeres posicions reals!
L'Andreu López, està a punt per fer un salt en les regates ja que està navegant amb una maduresa que no tenia a finals de la temporada passada. Els 3 mesos viscuts a Anglaterra li han anat molt bé i se'l veu amb unes ganes tremendes de seguir treballant durant el mes de febrer!!!
La Minerva, regatista juvenil amb una bona evolució durant les últimes setmanes no ha pogut navegar diumenge, justament el dia que s'han fet les dues proves de la regata. Una llàstima...la propera!!!!
Fins dissabte Balisencs!
Podi Laser Radial (Felicitats Bolu!!!)
 Classificacions Laser RadialCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada